DivineSoul

Forstyrrende energier i din bolig

Har du forstyrrende energier i din bolig?
Forstyrrende energier kan være mange forskellige ting. De fleste forbinder det med spøgelser og poltergeister, men der er mange andre forstyrrende elementer i et hus, som beboerne har godt af, bliver fjernet.
De fleste opdager hvis de har spøgelser eller poltergeister, for de forstyrrer enormt meget og flytter ofte rundt på ting, tænder og slukker elektriske apparater osv. Og rigtig mange er klar over at de skal have huset renset i denne situation, og bestiller en decideret spøgelsesjæger til at komme og rense huset. Men der findes andre forstyrrende energier, som ikke bliver fjernet af spøgelsesjægere, som oftest fordi de enten ikke ved noget om denne type energier, de ikke ved hvordan man fjerner andet en spøgelser, eller simpelthen fordi de KUN leder efter spøgelser. Som oftest renses haven ikke for energier, da det kan være meget omstændeligt, og man kigger ikke på området som helhed. Noget af det mest forstyrrende er åbne portaler. Både gode portaler og dårlige portaler forstyrrer beboerne i et hus. En portal er en dør mellem dimensioner eller multiverser eller døre til tidligere liv, som er levet på samme sted. Portaler åbner og lukker hele tiden og kan derfor være svære at lokalisere fra 3. dimension. Det kan også være svært at fastslå hvor mange der bruger portalen og til hvilke formål den bruges. Jeg har set at der er placeret portaler inde i et hus, hvor de døde transporteres til den næste verden. Dette er selvsagt meget uhensigtsmæssigt, da det føles som at bo på en banegård. Sådanne portaler skal naturligvis lukkes og etableres et andet sted, hvor de ikke forstyrrer.

De fleste er ikke klar over det. Men i den vestlige verden har vi et stort problem, fordi døden er så tabubelagt. Det betyder at folk ikke kan finde ud af at kommer videre når de dør, så derfor har vi en situation, hvor der er 4 døde for hver levende. Disse døde er ikke decideret spøgelser, da de ikke er lokaliseret et bestemt sted og heller ikke har uafsluttede opgaver. De er det man kalder vildfarne sjæle eller jordbundne sjæle. Disse sjæle kan kun trække energi et sted fra, og det er fra de levende. Så din livsenergi bliver drænet af disse jordbundne ånder, hvis der er mange af dem i dit hjem. Ud over at de stjæler din energi, er de ganske harmløse. Men du gør både dig selv og dem en enorm tjeneste ved at få dem fjernet og sendt videre hvor de hører til.

Af andre forstyrrende elementer kan nævnes ”programmer”. Dette er tankemønstre der har samlet så meget energi fra personer, at de nærmest er blevet selvstændige entiteter. Når de så synes de mangler energi, slår de automatisk strengen for deres program an på husets beboere, og vupti, så får de ladet deres energi op igen og kan vokse sig større. Vi har alle prøvet dette med at tanker kører i ring og ring og ring og ring. Hvis du ikke kan stoppe dette, så er det sandsynligvis et program der hiver energi. Du skal naturligvis have en smule af programmet i din egen vibration for at det kan aktiveres, men er programmet f. eks. ”vrede”, så bliver din personlige vrede forstørret og
nærmest ustyrlig, hvis der er et program til stede. Der findes et utal af programmer lige fra ”druk” til ”dovenskab” og over de mere uproblematiske som ”madglæde” og ”arbejdshest”. Men alle programmer kan blive et problem hvis de får for meget magt. Problemet med programmer er også, at det er dig der får karmaen under alle omstændigheder. Du er ikke karmamæssigt uskyldig fordi du har ladet dig påvirke af et program. Det er nemlig dit valg om du lader dig påvirke eller ej, også selvom alle programmer kører i det ubevidste og skjulte og manipulerer dig til at give dem energi. Det er altså stadig dig der skal smide alle de ekstra kilo eller dig der skal gyde olie på vandene og sige undskyld efter et raseri-anfald. Disse programmer kan bl. a. stamme fra tidligere beboere i huset eller komme gennem portalerne. Det kan naturligvis også være programmer du har støvet op, fordi du var ude og handle, og dit energifelt var ubeskyttet, men disse programmer forsvinder som regel af sig selv, når de ikke får energi i modsætning til de programmer som har rodfæstet sig i din bolig.

Derudover kan der være ”tung” energi fra gamle møbler, vredesspyd fra misundelige naboer, elementaler der har fået nok, osv.
Det er altså hensigtsmæssigt, at få renset sit hus for alle disse forstyrrende energier regelmæssigt (hvert 3. til 5. år), eller hvis man mærker noget som ikke skal være der. Det er smart som minimum, at få renset sit hus når man flytter ind i det, og når det skal sælges.
Når du flytter ind, er det rart at der ikke er forstyrrende elementer fra tidligere beboere og at huset fyldes med den energi, som DU ønsker. Huset kan også have en ”drøm”, som ikke passer med din ”drøm”, og det kan være meget godt at få slettet denne gamle drøm, så du kan skrive din egen ind i dit hus, så huset støtter dig i dit formål
Når du skal sælge dit hus, er der flere interesserede købere, når energien er REN. Det er som om de bedre kan se hvilket potentiale huset har for dem.
Hvis du ønsker at få renset dit hus, kan du kontakte mig, Viviane Divine på telefon 61276622.
Jeg laver arbejdet i Akashic Records altså på 5. dimension og derfor kommer jeg ikke ud til dit hus og renser. Jeg skal bruge oplysninger som dit telefonnr. og adressen der skal renses, samt hvem der normalt befinder sig i boligen (beboere og gæster der kommer ofte f. eks. Delebørn). Vi aftaler en tid, hvor jeg, over telefonen, fortæller dig om hvad jeg har fundet og slettet af programmer, sendt videre af evt. jordbundne og spøgelser og lukket af portaler osv. Og hvordan du selv fremover kan gøre noget, for at holde din bolig energimæssigt ren. Prisen for dette er 1000 kr., som er fantastisk godt givet ud.
Viviane Aslaug