DivineSoul

Hvem får lavet en sjæleprofil?

HVORFOR FÅR MAN LAGT EN SJÆLEPROFIL?

Hvem

Alle har en interesse i hvem de er på sjælsplan. Også forældre, som gerne vil vide hvem deres børn er, så de kan støtte dem mest muligt. Intet er tilfældigt i denne verden og dette univers, som faktisk fungerer på en meget ordentlig måde efter faste principper
En sjæleprofil giver dig de oplysninger og svar som du søger. Mange har et ønske i deres hjerte om ”mere”. De ved bare ikke hvad dette ”mere” er eller består af. Og en sjæleprofil støtter op om dette ønske og giver en masse svar, på de spørgsmål som der mangler svar på i det almindelige system. Der er absolut intet mystisk ved at kunne læse i Akashic Records, og alle, uden undtagelse, har adgang til deres egen fil. Akashic Records er som et stort bibliotek (at sammenligne med internettet) i den 5. dimension. Men det er de færreste, der er klar over at de har denne mulighed for selv at få oplysninger. Engang imellem kan der komme korte glimt af genkendelse, hvis man er ude at rejse, eller hvis man læser bøger (historiske romaner f. eks.) eller hvis man møder personer, som virker som om man har kendt dem altid. Denne fornemmelse af genkendelse sker, fordi der er blevet åbnet for en fil i Akashic Records.
Det er vigtigt at kende sig selv og ens styrker. I gennem hele livet, får vi altid at vide hvad vi IKKE er gode til, og det vi skal bruge i vores liv, er faktisk det vi ER gode til, så gode at det for den enkelte er en helt naturlig ting for dem at gøre. Vi er på jorden i en fysisk krop for at have en fysisk oplevelse og udvikling. Vi har alle fået alle de evner og muligheder der skal til, for at få lige nøjagtig det liv vi drømmer om, hvis vi tør gribe chancen, til at turde at udvikle os som mennesker. Og kan modstå presset fra vores omgivelser. Modsat hvad mange tror, så handler et spirituelt liv ikke om at sidde på en bjergtop og meditere hele dagen lang, og aldrig lave fejl. Derimod så handler det, at leve et spirituelt liv, om at DU som sjæl udfolder dig til det bedste DU har lyst til at arbejde med. Uanset om det er gartneri, håndværk, kunst, sundhedsvæsen, lærer, visionær eller energiarbejder, professor, forfatter. ALLE har deres egen måde at udtrykke sig på, og når de gør dette uden begrænsninger og frygt, lever de et spirituelt liv. De lever efter hjertet. At leve et spirituelt liv handler også om at være den eneste autoritet i sit eget liv. Og altså at tage ansvar for sit eget liv og udvikling.

Hvornår:
Når man begynder at stille sig selv de afgørende spørgsmål i livet: Hvem er jeg, hvorfor er jeg her på jorden, hvad er meningen med mit liv. Hvorfor løber jeg ind i det samme problem igen og igen. Lige nu for dig, der besøger denne side, fordi det er dine guider der har hjulpet dig frem til dette tilbud, som en god grund til at opkvalificere dig selv og dit liv.

Hvor:
Hjemme via din telefon som en samtale eller Direkte på CD, uden personlig kontakt. Begge med mulighed for at få opfølgende svar inden for 21 dage efter de har modtaget profilen.

Hvordan:
Når jeg arbejder i Akashic Records med en sjæleprofil, har jeg brug for nogle ganske specifikke oplysninger.

Det er døbenavn,
nuværende navn,
fødselsdato,
fødselstidspunkt
og fødested.
 
Dette er fem punkter der kan lokalisere netop den sjæl der læses for, på den tid og det sted, hvor den befinder sig NU. Når jeg har fået disse oplysninger, har jeg nok til finde ud af alle de grundsubstanser og læreprocesser og præferencer som sjælen har. Det er oplysninger om bl. andet: Sjælegruppe, samarbejde med forskellige ærkeengle, livsområder som sjælen har valgt at arbejde med, hvilke grupper man lærer sammen med, hvor mange guider man har og om man har blokeringer fra tidligere liv, som man ønsker at få arbejdet med i denne inkarnation. Disse blokeringer tydeliggøres og det valg som sjælen har truffet i en given situation tydeliggøres, så man kan se valget og træffe et nyt valg, næste gang omstændighederne præsenterer en for valget i en ny forklædning. Vi er alle udstyret med frit valg, og det betyder, at fremtiden ligger i hvilket valg den enkelte træffer for sig selv.

Alle disse oplysninger finder jeg frem til inden vi taler sammen over telefonen. Selve samtalen tager ca 60 minutter og bliver optaget på lydfil og derefter lagt på en CD, så man kan høre det flere gange. Der er så mange informationer i en sjæleprofil, at det kan være svært at kapere på 60 minutter, og derfor er der også mulighed for at stille opfølgende spørgsmål. Alle kan lære at læse i Akashic Records, Min lærermester bor i USA, men det er meget få, som gør det til et livsgrundlag. Vi har ikke tradition for at se denne side af menneskeheden i Danmark. Meget få forstår at vi er spirituelle sjæle, der er inkarneret i en fysisk krop. At vi som den eneste art på planeten er begavet med et intellekt og at vi udtrykker os gennem følelser og handlinger.  Den personlige udviklingsgevinst er enorm.

Hvem er Jeg:
Jeg er Viviane Divine. Jeg er spirituel Rådgiver. Jeg har arbejdet med spirituel og personlig udvikling i ca. 18 år og læsning i akashic Records siden begyndelsen af 2009 i nuværende inkarnation. Mit mål er at hjælpe så mange som muligt, til at leve et liv i frihed, hvor de selv bestemmer over deres eget liv, og begynder at leve det liv de drømmer om. Både personligt og finansielt gennem at kende sig selv og anvendelsen af de Universelle love.




SÅDAN BESTILLER DU EN SJÆLEPROFIL
  Her på min hjemmeside www.divinesoul.dk kan du skrive en mail til mig med de oplysninger, som jeg skal bruge. Du kan tilføje din bopælsadresse, så jeg kan sende CD’en til dig med posten, når readingen er gennemført.

Du kan også sende en bestilling via SMS til 61276622.
Her skriver du blot at du ønsker at bestille og dine personlige oplysninger.

I begge tilfælde svarer jeg tilbage så hurtigt som muligt om hvilke datoer der er ledige og hvordan du kan betale for readingen. Da jeg har ventetid, kan du bekræfte din bestilling ved at indbetale halvdelen af prisen for en sjæleprofil med det samme og resten senest to dage før selve readingen.

Prisen for en reading er 1800 kr.
Ved bestilling efter 1. september 2016, er prisen 2500 kr.

Der er tale om en investering i dig selv og dit liv, som er guld værd, uanset hvor dit potentiale ligger!
Viviane Aslaug