DivineSoul

Om mig

En af mine super-evner er, at jeg er utrolig struktureret og praktisk, når det kommer til den åndelige verden. Med al den viden der er tilgængelig, er det af afgørende betydning at kunne bruge sine clairvoyante evner på en måde, der direkte kan anvendes i vores daglige liv. Jeg har den evne at kunne se meget dybt i folk og derfor kan jeg sætte ord på, strukturere, forklare, analysere og give mening til de sammenhænge der er i dit liv, og selvfølgelig også dem, som du ikke selv kan se. Jeg læser om din sjæl i Akashic Records, hvor alle optegnelser om dig, til alle tider står. Jeg har specialiseret mig i at læse, de forhold, der gør dig til den sjæl du er, og hvad der gør dig til den person du er i dette liv. Sjælen er evig, men bruger forskellige udtryk (forskellige personligheder og gener og kroppe) i hver inkarnation den vælger. På denne måde har sjælen mange forskellige udviklingsmuligheder. Jeg har valgt primært at beskæftige mig med de ting der har betydning for dig i dette liv. Det trækker nogle gange karmatråde tilbage til andre liv og disse cleares hvis de skal det, eller du får at vide, hvordan du kan ændre din egen karma, ved at træffe nogle nye valg her og nu. Jeg har et væld af uddannelser inden for healing, clairvoyance, kanalisering og metafysik, For mig er det et evigt studie, som man aldrig kan blive færdig med, da jeg altid kan blive bedre og dygtigere og udvide min forståelse af universet, som jo er uendeligt. Jeg har arbejdet med denne usynlige verden, der skaber den synlige verden, siden 1998, hvor jeg fysisk (i form af et trafikuheld) fik åbnet på alle kanaler og således blev kastet ud i personlig og spirituel udvikling med turbo på. Jeg har arbejdet med klienter siden 2006, og DivineSoul startede i 2011
Hvad der for mange er mystisk og fantastisk eller ligefrem magisk, er for mig dagligdags ting, som der er en forklaring på. Jeg bruger alle de kompetencer som jeg har opnået gennem mange års studier og praksis, men i bund og grund handler det for mig om, at kunne anvende al denne "magiske og mystiske" viden til noget praktisk. For mig er det ikke logisk, hvis vi har adgang til denne viden uden at bruge den til at forbedre vores eget liv. Så det jeg i bund og grund tilbyder, er en forståelig referenceramme, som du kan bruge direkte i dit eget liv. Så DU kan vælge et bedre liv for dig selv.
 

Jeg er Viviane Aslaug Divine. Jeg er spirituel rådgiver og læser i Akashic Records og et system der hedder Human Design. Jeg arbejder som mentor og katalysator for at hjælpe folk med at overvinde de forhindringer de har, for at deres sjæl kan synge.

På min spirituelle vej, har jeg arbejdet med mange forskellige healingssystemer. Bl. a. Shamanisme, Reiki-healing, Kraniosakral terapi, auraformidler, forbindelse til dyr, planter, engleriget og læsning i Akashic Records. Jeg er uddannet i USA som Soul-Realignment-practioner, hvor jeg har alle moduler der hører til uddannelsen (1-2-3, manifestation og business) Jeg har fundet ud af, at Soul-Realignment er en fantastisk og vidunderlig måde at bringe denne viden fra andre dimensioner (Akashic Records) og faktisk bruge den på et praktisk niveau i vores dagligdag. Soul-Realignment er effektivt! Hver gang du føler dig fastlåst og ikke kan finde en løsning på et problem, så er Soul-Realignment den mest direkte og praktiske måde til at finde ud af hvad der blokerer dig, hvordan og hvad du kan gøre for at komme videre i dit liv. Derudover er det vigtigt for mig, at hjælpe med at sætte folk fri, og uddanne dem til at manifestere deres inderste drømme. Det er med dette fokus jeg altid arbejder og underviser. Ud over Soul-realignment-uddannelsen, er jeg uddanne succestrainer gennem Jack Canfield, ligesom jeg har studeret hos Bob Proctor og David Neagle omkring universets love, og den menneskelige psykologi. Jeg bor i Danmark og taler dansk og engelsk. Jeg vil elske at hjælpe dig med at finde ud af og opdage, hvem du er på sjæleniveau, og hvordan du kan integrere din sjæls talenter i dette liv, og få det liv, som du drømmer om.

Viviane