DivineSoul
Hvem får lavet en sjæleprofil
Sjæleprofil ~ Dit blueprint.
 
Fordelen ved at få lavet en sjæleprofil, er meget stor. Du lærer dine egne styrker at kende og kan på denne måde finde ind til den du er. Du får utrolig værdifuld viden om hvem du er og hvad dit sjælsformål er.
 
En anden fordel er, at du får langt mere energi i din dagligdag. Jeg ser nemlig også på hvilke restriktioner, blokeringer og karma du har, der gør, at du ikke kan indtræde i dit fulde potentiale.
 
Hvad er en sjæleprofil
 
En sjæleprofil, er en session på ca. 1 time, hvor jeg forinden har været i Akashic Records og læst om din sjæl. En sjæleprofil fortæller om hvem du er på sjælsplan, og hvilken special-træning netop din sjæl har gennemgået. Den fortæller om dit livsformål, og hvilke gaver og talenter du har. Jeg undersøger også om du evt. har nogle blokeringer og restriktioner, der gør, at du ikke til fulde kan være den du er på sjæleplan, og fjerner disse. Det er en fantastisk følelse af endelig at få bekræftet hvem du er (for du har allerede en god fornemmelse af det :o)) Den sidste del af sjæleprofilen består af en slags "hjemmearbejde". Det er en lille "bøn" som du læse hver dag i 3 uger, for at integrere de nye energier. Energierne bliver integreret under alle omstændigheder, uanset om du gør dit "hjemmearbejde" eller ej, men hvis du ikke arbejder bevidst med, kan det tage ca. et halvt til et helt år at få dem integreret i din underbevidsthed.
Sådan bestiller du !
 
Du bestiller en sjæleprofil, ved at sende en meddelelse til mig (gå til kontakt) eller ved at kontakte mig på tlf. : 61276622
Mailen skal indeholde følgende oplysninger:
 
Dit nuværende navn ,
Dit fødenavn
Din fødselsdato
Dit fødselstidpunkt
Dit fødested din E-mail og telefonnr, så jeg kan kontakte dig.
 
 
Bestillingen bekræftes ved at overføre betalingen (Dkr. 2500,-) til min konto, senest en uge før. Kontonr. oplyses ved henvendelse..
Viviane Aslaug