DivineSoul
Husprofiler og clearing
 
Mange der har valgt at få lavet en sjæleprofil og clearing, vælger også at få lavet en clearing af deres hus. Dette er rigtig godt set ud fra et energetisk synspunkt, da mange huse og især gamle huse, har det med at køre forskellige "programmer".
 
F. eks.: I mit eget hus kørte der et "program" der hed passivitet. Det havde den indflydelse på mig, og de andre der bor i huset, at vi aldrig rigtig gad at gøre noget som helst. Vi kunne komme hjem med massere af fantastiske ideer og lyst til at udføre dem, men så puf ! Inden for 5 minutter var lysten væk og ingen af os gad noget af det vi lige havde aftalt! Vi har flere gange fået renset vores hus ved hjælp af healing, uden at det har kunnet afhjælpe problemet permanent.
 
Nogle gange har man fået lavet husrens med hjælp fra en healer, og det har også hjulpet et stykke tid, men så begynder problemerne at dukke op igen. Dette skyldes at healeren kun fjerner de "programmer" der kører, lige imens healeren er tilstede, og kun fjerner spøgelser, poltergeister, men ikke andre negative ting fra huset.
 
Ved at få lavet en husprofil får du renset alt igennem, og får også svar på hvad problemet har været.
 
Jeg gennemgår hele ejendommen også tilbygninger og haver, ved læsningen i Akashic Records.
En husprofil og clearingssession tager ca. ½ time  over telefonen og koster kun 1200 kr.
 
 
Viviane Aslaug