DivineSoul

Nøglen til effektiv manifestation

Du har sikkert hørt om ”The Secret”, ”Law of Attraction”, ”Positiv Affirmation” og et begreb som ”Visionboard”. Disse begreber og metoder, er meget anvendte indenfor manifestation. Ikke at disse metoder er forkerte, for de kan alle være vigtige ingredienser i det at manifestere. Der er bare det lille men… Hvis de er så effektive, hvorfor er der så ikke flere millionærer? Nærmest alle mennesker ønsker sig ubegrænset økonomisk frihed, så hvorfor har alle mennesker ikke dette allerede nu? Svaret er, som du nok allerede har gennemskuet, at disse fire begreber og metoder ikke er hele forklaringen og hele opskriften. Der mangler helt fundamentale principper for manifestation, hvis man udelukkende anvender disse fire begreber/metoder.

Det helt afgørende er selvfølgelig at vide hvordan manifestation fungerer sådan rent videnskabeligt, for ja! Det er faktisk en eksakt videnskab og ja, metoden er universel og virker for alle uanset hvem, hvad, hvornår, køn og alder. Det betyder, at du allerede nu bruger disse universelle love, og at du faktisk i dette øjeblik manifesterer dit liv, nøjagtigt som du vil have det. Lovene er universelle og det betyder at de fungerer 100 % hele tiden, uanset om du er bevidst om det eller ej. Så hvis du ikke har netop det liv du drømmer om, så er det fordi du ikke er bevidst om hvordan lovene for manifestation fungerer. Så simpelt… og desværre så svært for de fleste.

Manifestation bliver styret af de syv universelle love og disse er nøglen til effektiv manifestation. Disse love har været kendte i mere end 5000 år, så der er altså ikke tale om en ny viden eller en ny opdagelse, men om helt fundamentale principper som har været kendt, er gået i glemmebogen, og som nu er begyndt at dukke op til overfladen igen, takket været udviklingen.

Ud over de syv universelle love, findes der én anden komponent, som er særdeles afgørende for om manifestationen virkeliggøres. Og det er DIG.

Du er skabt til SUCCES! Når du lever dit liv i forhold til og med bevidsthed om de universelle love, kan du ikke undgå, at få succes, uanset hvad det er du ønsker succes med.

Du er den afgørende og styrende kraft, bag al manifestation og din evne til at manifestere hænger i høj grad sammen med din vilje til at tage det fulde ansvar for dit eget liv, og de hændelser der sker i dit liv.

Vi har alle hørt frasen: ” Din ydre virkelighed, er et spejl af dit indre”. Denne sætning bliver ofte brugt til at dunke folk oven i hovedet med, eller rettere folk føler sig dunket oven i hovedet med denne sætning, da der nærmest aldrig følger yderligere forklaring med og de som formidler denne sætning, ofte ikke er i stand til at give yderligere forklaringer på hvordan det skal forstås. Men netop ved at se hvad der foregår i det ydre liv, kan vi blive opmærksomme på hvad der rører sig i det indre. På denne måde kan vi bruge omverdenen som en fantastisk referenceramme, og når vi gør dette bevidst, begynder miraklerne at ske. Og du bliver bevidst om hvordan du selv kan skabe miraklerne i dit liv.

Når du lever dit liv i forhold til og med bevidsthed om de universelle love, kan du ikke undgå, at få SUCCES, uanset hvad det er du ønsker succes med.

Når du mestrer disse universelle love og dig selv, er der intet du ikke kan få, skabe, være, eje eller blive. Du vil mestre at give lige nøjagtig din inderste drøm liv, og være den du er skabt til at være. Så hvorfor vente længere…

Du kan lære mere om at manifestere på vores 1-dags workshop ”Nøglen til effektiv manifestation”

Jeg er Viviane Aslaug Divine. Spirituel Rådgiver, Mentor og Manifestations-coach.

Viviane Aslaug